Rendezvények

Kedves Vendégeink!

 

Éttermünk május közepéig max 60 -80 fõs esküvõ lebonyolítására alkalmas,a teraszok megnyitása után ez 100-120 fõig emelkedhet. Teraszra terített esküvõ esetén automatikusan rendelkeznek az étterem teljes területével is.(pl svédasztal tánctér stb,)

Menü ajánlatot személyes találkozó után ,amin megismerve vendégeink  elképzelését, igényeit,átbeszélve tapasztalatainkkal, ötleteinkkel -,csak eseményre szabva adunk jó szívvel.. Könnyebbé téve döntése meghozatalát, hogy érdemes -e egy fél órát ránk szánni ,a következõ információkat tudom Önnel  az esküvõkkel kapcsolatban megosztani.

Vendéglõnkben egy svédasztalos esküvõi menü

Ár (2017-as) welcome drink+előétel+leves+főétel+desszert+éjféli fogás:8000-9200Ft/fő

A menük egyeztetése során a fent említett fogások közül valamelyiket nem
szeretnék kérni, akkor az ételsor ára a kihagyott fogás árával csökken.

Így egy 3 fogásos menü akár 5900Ft/fő áron is megrendelhető!

Terembérleti díjat, szervízdíjat nem számolunk fel, 3 éves kor alatt ingyenes, 3-12 éves korig 50%-os árat kérünk a vacsoráért
Italcsomag: korlátlan fogyasztás az esküvő teljes ideje alatt, ami tartalmazza a sör,bor, üdítők,kávé,ásványvíz kínálatát:3950 Ft/fő

Az étterem hajnal kettõ óra után 40000 (negyvenezer)  forint  díjat számol fel óránként.

Opciók:
-Sütemények, torták,ingyenes behozatala
-Ha az ital fogyasztást a la carte kerül elszámolásra.(itallapunk a  > www.svabhegyivendeglo.hu  megtekinthetõ.) Lehetõséget biztosítunk egy ital típus kiválasztására (sör vagy bor vagy röviditalok), melyet a megrendelõ biztosít a vendégei részére. Ez a kedvezmény italcsomagoknál is él, természetesen akkor csak a röviditalokra.